WESTCOAST NIGHT RUN


Kom och få en unik löparupplevelse i den sydsvenska naturen. Races.se bjuder in till en cup av lopp inom Night Run- konceptet, där man springer i mörkret och banan är markerad med reflexer och man springer med pannlampa. Utöver reflexer kommer det även att finnas eldplatser och musik på några ställen längs med banan samt i målområdet. Kom och upplev den fantastiska stämningen med Night Run.


Detta koncept ger en äventyrlig löparupplevelse och deltagarna kommer utöver att få ordentlig motion, även att få ett riktigt trailäventyr.
West Coast Nigth Run Cup arrangeras första fredagen i månaden, från november till mars 2016- 2017.


Tävlingsplan:

4. november Båstad
2. December Laholm (Kungsbygget)
6. januari Halmstad
3. februari Ängelholm
3. Mars Båstad Final – med afterparty


På alla lopp kan man välja mellan två distanser
Kort: 6-7 km
Lång 12-15 km 


Banan offentliggörs på tävlingsdagen och markerad med reflexer, marschaller och eld. Anmälan är öppen för alla, och alla kan vara med oavsett tidigare löparerfarenhet.
Specifik tävlingsplats för dom olika orterna komma på hemsidanwww.races.se senast 1 månad innan start. På alla tävlingsplatser erbjudas där olika formar för mat och dricka till löparna.
Har man inte själv en pannlampa går det bra att hyra, bara fyll i detta i anmälan.


”Thank good summar is over” - Så vi kan börja den underbara vinter löpningen. Races.se välkomnar alla till en fantastisk löpar vinter.